0
×

Bosch električni alati razvijeni su kako bi obavljali rad vrhunskog kvaliteta i kao takvi spunjavaju najviše zahtjeve u pogledu efikasnosti, tačnosti i otpornosti za izvrsne profesionalne rezultate rada. Kao takvi, zadovoljstvo nam je objaviti da je Monti d.o.o. postao ovlašteni uvoznik i distributer BOSCH mašina i alata za teritoriju Bosne i Hercegovine.

 

 

Bogat asortiman profesionalne opreme ovog renomiranog Njemačkog proizvođača možete pronaći u našoj maloprodaji u Karakaju, kao i u online prodaji na našem sajtu. Veliki izbor električnih i aku mašina, uređaja za detekciju i mjerenje, burgija, reznih i brusnih ploča samo je dio proizvoda koje možete pronaći kod nas. Garancija na sve proizvode je 36 mjeseci, što dodatno potvrđuje kvalitet koji garantuje ovaj proizvođač.

 

Elektrooprema

U našem asortimanu posebno mjesto su zauzele kvalitetne robne marke sa proizvodima izvrsnog kvaliteta, funkcionalnosti, praktičnosti, te povoljnih cijena. Proizvodi za domaćinstva i mala preduzeća, automatizaju i kontrolu zgrada, niskonaponski proizvodi i sistemi...

Za sve informacije, pitanja i sugestije, stojimo Vam na raspolaganju.

Schneider Electric

Globalni specijalista za upravljanje energijom i automatizaciju.
Kompanija Schneider Electric razvija povezane tehnologije i rješenja za upravljanje energijom i procesima na bezbjedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Grupa ulaže u istraživanje i razvoj kako bi održala inovacije i diferencijaciju, sa čvrstom posvećenošću održivom razvoju.

Principali/Partneri

MONTI d.o.o. Zvornik © 2018
Powered by limun.co