0
×

Samo da se pohvalimo da u drugu polovinu tekuće godine ulazimo sa re-dizajniranim sajtom kako bi Vam se na što kvalitetniji i detaljniji način približili. 

 

Želimo da vas upoznamo sa našom ponudom asortimana kao i projektima na kojima smo učestvovali kao glavni isporučioci kvalitetnih i specifičnih roba i usluga.

Na našem sajtu ćete moći da se informišete ko su naši partneri/principali, koliko smo ozbiljno pristupali svakom poslu koji smo dobili i kakvi su nam planovi.

Upoznaćete i naše zaposlene kroz galeriju fotografija, novosti sa edukativnih seminara, ali i sa kolektivnih putovanja.

 

Elektrooprema

U našem asortimanu posebno mjesto su zauzele kvalitetne robne marke sa proizvodima izvrsnog kvaliteta, funkcionalnosti, praktičnosti, te povoljnih cijena. Proizvodi za domaćinstva i mala preduzeća, automatizaju i kontrolu zgrada, niskonaponski proizvodi i sistemi...

Za sve informacije, pitanja i sugestije, stojimo Vam na raspolaganju.

Schneider Electric

Globalni specijalista za upravljanje energijom i automatizaciju.
Kompanija Schneider Electric razvija povezane tehnologije i rješenja za upravljanje energijom i procesima na bezbjedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Grupa ulaže u istraživanje i razvoj kako bi održala inovacije i diferencijaciju, sa čvrstom posvećenošću održivom razvoju.

Principali/Partneri

MONTI d.o.o. Zvornik © 2018
Powered by limun.co